Mielőtt lámpát vásárolna ... Jó tanácsok vásárlóknak és érdeklődőknek lámpáról, csillárról

A Lámpaspecialista tanácsai

A Lámpaspecialista tanácsai

Kényeztesse magát fényekkel!

A fények befolyásolhatják érzelmeit

2015. október 16. - Lámpaspecialista

Ahogy a napsütés pozitív pszichés hatást gyakorol szervezetünkre, úgy a napsütéshez legközelebb álló fények is ugyanezt a hatást keltik bennünk. Szokták is mondani, hogy a nap melengeti lelkünket.

Fényes színek

Az sem mindegy, hogy milyen szín világít! Ha például pirosan világít egy lámpa jelenthet tiltást, de válthat ki belőlünk fokozódó érzelmi hangulatot.

Piros lámpás házak


Ugye nem kell elmagyaráznom, a szavak jelentését? Mindenki tudja, hogy a piros tilos. De azt is tudjuk, hogy a vörösen világító lámpák fokozzák érzelmi hangulatunkat. Meleg ágyat ad a szerelmi légyottoknak.

Világító mécsesek


Képzeljük magunkat egy mécsesekkel körberakott forró kád vízbe. Egy pár rózsaszirom, kényeztető illóolajok, aromaterápia stb. Nem kell több egy kis kényeztetéshez, relaxációhoz ugye? Fel sem kell kapcsolni a fürdőben a villanyt.

A házibuliban sem hiányzik a központi fényforrás


Csak elég egy kis hangulatvilágítás. Ha nem mécses, akkor egy pár színes LED szalag és tökéletes a házibuli hangulat. Nem hiába van „eredménye” egy gyertyafényes vacsorának.
A fények tehát így befolyásolják hangulatainkat, érzelmeinket.

A bejegyzés trackback címe:

https://lampaspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr677972755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása