Mielőtt lámpát vásárolna ... Jó tanácsok vásárlóknak és érdeklődőknek lámpáról, csillárról

A Lámpaspecialista tanácsai

A Lámpaspecialista tanácsai

Ilyen világítós focija még Ronaldonak sincs!

Világító foci csak rajongóknak!

2015. november 11. - Lámpaspecialista

305003116_1.jpgSok kisfiú álma, hogy egyszer nagy focista legyen belőle. Mire felnőttek lesznek, lehet, hogy nem lesznek focisták, de a rajongás a sport iránt mindig megmarad. De az biztos, hogy még felnőtt korban is, ha egy focirajongó férfi meglátja ezt a lámpát, leesik az álla!

Apa fia lámpa

Ezt csak a férfiak értik, habár manapság egyre több a női focista is. Ez a csillár garantáltan tetszik apának és fiúnak is! Átvitt értelemben meg is van jelenítve ez a kapcsolat a csilláron, hiszen egy központi, nagy, világító foci labda körül köröz egy kisebb labda.

Egy igazán fiús, gyerekszobába illő lámpa

Foci edzések, sport, ösztöndíj. Ezek a dolgok olyanok mint egy zenésznek a gyakorlás és a diploma. Kisebb korban még sokat ábrándozik a gyerek. Szeretik, ha szobájuk, kedvenceikkel van teli. Édesebb az álmuk is, ha fel néznek a plafonra és egy foci labda adja nekik a biztonságot jelentő fényt az éjszakában.

A bejegyzés trackback címe:

https://lampaspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr718070990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása