Mielőtt lámpát vásárolna ... Jó tanácsok vásárlóknak és érdeklődőknek lámpáról, csillárról

A Lámpaspecialista tanácsai

A Lámpaspecialista tanácsai

Advent a díszesen kivilágított Vörösmarty téren

Fényárban úszik a belváros

2015. november 28. - Lámpaspecialista

 

Az a151764210.jpgdventi időszakot mi más tehetné emlékezetesebbé, mint a díszfényben kivilágított utcák, terek, kertek, vásárok? A díszkivilágítás, a forralt bor illata megidézi a közelgő karácsonyi ünnepek hangulatát.

Fényes advent otthon

Érezze otthon is a karácsonyi készülődés hangulatát, izgalmát. Jelezze Ön is, hogy várja már az ünnepet. Idézze meg Ön is, másoknak is az advent hangulatát.

Megteheti akár kint vagy bent is, a fények segítségével

Ahogy ez idő tájt egyre jobban fogynak a szupermarketekben a téli fűszerek, mint pl.: mézeskalács, forralt bor fűszerkeverék, úgy nő a kereslet az illatmécsesek, fényfüzérek iránt is.

Hogy miért? Mert szeretnénk minél erőteljesebben fokozni a hangulatot otthonunkban is.

LED mikulások az ablakokban

Jelzik a Mikulásnak, hogy ott várja őt egy kisgyermek. Kertjét vagy teraszát is felöltöztetheti ünnepi fény ruhába. Hogy ne kelljen bemenni a városba, hogy érezze a közelgő ünnep hangulatát. Elég legyen csak kilépni a teraszra, hogy elöntse ez a szívmelengető érzés.

Fényes ruhájukkal jelezze az Ön kerti törpéje, vagy örökzöld ezüstfenyője is a kertben, hogy várják már az ünnepe
ket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lampaspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr268122312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása